Ubeseirede Hønefoss hakket AaFK i fillebiter

Rekdals menn gikk på årets første tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HØNEFOSS (Dagbladet): Hønefoss - Aalesund 3-1

Både Hønefoss og Aalesund var uten tap før lagene møttes på Aka Arena, og fra første spark på ballen viste begge lagene at de var interessert i tre poeng.

Vertene fra Hønefoss vant kampen 3-1 etter scoringer av Rune Bolseth og Riku Riski (2). Aalesund-trener Kjetil Rekdal var svært lite fornøyd med eget lag etter kampen.

- Vi tapte mot et lag som ville mer enn oss. De kjempet og løp mer enn oss. Vi scoret egentlig to selvmål, de to første her i dag, sa han.

- Vi spilte en fotball jeg ikke vil se av oss. Det var jåleri, og vi løper alt for lite. Alt var egentlig ikke bra nok i dag. Vi er alt for arrogante i måten vi spiller på, og gjør for mange feil, sier Rekdal.

Finske Riski scoret sitt tredje og fjerde for sesongen. Først etter forferdelig forsvarsspill av Aalesund - midtstopper og kaptein Daniel Arnefjord bommet fullstendig med et tilbakespill, og sendte ballen rett i beina til Hønefoss-spissen som scoret 2-1.

Et kvarter før slutt viste spissen gode avslutningsferdigheter, og vippet først ballen over en Aafk-forsvarer før han skrudde ballen i det lengste hjøret til 3-1.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer