Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ubeskrivelig og overraskende

Andrine Flemmen var overlykkelig etter seieren i dagens verdenscuprenn i storslalåm. - Dette var bare helt ubeskrivelig, sier Flemmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flemmen skuffet stort i verdenscupåpningen i oktober med en 20. plass og i fjor fikk hun nesten hele sesongen spolert på grunn av skader. I dag tok hun en kraftig revansje.

- Dette var bare helt ubeskrivelig, og veldig overraskende både for meg og alle andre, sier Flemmen.

Molde-jenta drømmer om OL-gull i Salt Lake City, og i dag viste hun at hun kan være verdens beste.

Etter første omgang var hun likt med sveitsiske Sonja Nef, men i finaleomgangen var Flemmen klart best av de to. Nef havnet på tredjeplass og Flemmen var 67 hundredeler foran toer Allison Forsyth.

- Jeg gjorde noen småfeil, men var veldig overrasket over at det gikk så bra i 1. omgang. Spesielt etter den skuffende 20. plassen i Sölden i åpningen, fortsatte Flemmen som nå har gått fra blondine til rødtopp i anledning OL-sesongen.

- Vi har fått trent godt under bra forhold i Winter Park, og det har tydeligvis gjort underverker, sier Flemmen.

Flemmen har valgt å stå over morgendagens slalåmrenn og hastet avgårde etter premieutdelingen for å rekke flyet hjem til Norge.

Også Stina Hofgaard Nilsen hadde en god dag i Colorado. 22-åringen gjorde sitt beste verdenscuprenn og havnet på 5. plass.

- Dette var bare helt sykt, skikkelig kuuult, sier Hofgaard Nilsen til NTB.(Dagbladet.no)

.

RÅTT: Flemmen kjørte råest og raskest i Colorado i dag. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart