UEFA åpner disiplinærsak mot både Serbia og Albania etter opptøyene

Melder AP.

FLYKTET: Albanias spillere måtte flykte fra banen etter provokasjonen og det påfølgende masseslagsmålet. Foto: REUTERS / Marko Djurica / NTB Scanpix
FLYKTET: Albanias spillere måtte flykte fra banen etter provokasjonen og det påfølgende masseslagsmålet. Foto: REUTERS / Marko Djurica / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Nyhetsbyrået AP melder at Det europeiske fotballforbundet (UEFA) åpner disiplinærsaker både mot Serbia og Albania etter opptøyene under EM-kvalikkampen i går kveld.

Den alvorlige hendelsen startet da en drone med et albansk banner ble fløyet inn på Stadion Partizana i Beograd. Det satte sinnene i kos hos hjemmefansen, og da en serbiske spiller rev ned banneret brøt det ut masseslagsmål.

- Kan ikke unnskyldes Uefa-president Michel Platini kommenterer skandalen i ettermiddag. Platini sier:

- Fotballen skal få folk sammen, og spillet skal ikke blandes med politikk av noe slag. Scenene i Beogard i går kveld er ikke mulige å unnskylde.

Ifølge Daily Telegraph skal det mye til for at gårsdagens kamp blir spilt på nytt. Isteden ligger det an til at UEFA bestemmer resultatet.

Returoppgjøret vil mest sannsynlig spilles for tomme tribuner.

Ble slått Odd-spiller Herolind Shala (22), som representerer Albania, fikk seg et par knyttneveslag i opptøyene. Agenten hans, Thomas Skilbred, forteller til Dagbladet i dag, at angrepsspilleren forsto allerede på oppvarmingen at noe kunne skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer