Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UEFA: EM-kamper kan spilles for tomme tribuner, og kamper kan flyttes på kort varsel

Sikkerhetstiltak.

TOMME TRIBUNER: Dette bildet er fra Lyns kvartfinale i cupen mot Lillestrøm i 2007, men slik kan det bli under EM også - tomme tribuner. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
TOMME TRIBUNER: Dette bildet er fra Lyns kvartfinale i cupen mot Lillestrøm i 2007, men slik kan det bli under EM også - tomme tribuner. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Mange nordmenn kjøpte både fly- og kampbilletter til sommerens EM allerede før Norge hadde spilt kvalifiseringskampen mot Ungarn. For dem som ikke kjøpte billetter er det kanskje like greit, for nå åpner UEFA for å spille visse kamper i EM uten publikum.

I tillegg kan kampene bli flyttet på kort varsel, det skriver svenske Expressen.

I november i fjor ble Paris rammet av terror. Da begynte diskusjonene rundt det kommende EM-sluttspillet i Frankrike i år, og nå ser UEFA og Frankrikes regjering på sikkerheten til arrangementet.

- Om det oppstår sikkerhetsproblemer, skal vi kunne spille kamper uten supportere, sier turneringssjefen Martin Kallen, ifølge Expressen.

Med drøye 100 dager igjen til mesterskapet, kan det altså hende at kjøpte billetter ikke er verdifulle lenger.

- Det er mulig at kampene flyttes på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, sier Kallen, som samtidig mener at det for øyeblikket ikke finnes noen direkte trusler.