Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UEFA etterforsker 40 kampfiksingssaker

Øst-europeiske kamper under lupen.

|||Det europeiske fotballforbundet (UEFA) etterforsker for tiden 40 saker der det er mistanke om kampfiksing i europacupene.

Peter Limacher som leder disiplinærkomiteen i UEFA, opplyser at de fleste sakene handler om klubber fra Øst-Europa og gjelder kamper i tidlige kvalifiseringsfaser til mesterligaen og UEFA-cupen.

- I de sakene vi har sett på handler det om fiksing av hele kamper. Det kan ta litt tid, men i saker hvor vi kan jobbe med politiet er det mulig med domfellelse, sier Limacher.

UEFA har de siste årene vært på vakt for uvanlige gamblingmønstre. Limacher forteller at de fleste klubbene som er under etterforskning gjerne ville tjene på veddemål siden håpet om avansement var svært lite.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling