Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uefa etterforsker Brann

For biljardkula og banestormingen.

Sportsklubben Brann risikerer straff både for biljardkula og Everton-fansens banestorming. Det blir nå åpnet sak mot Bergen-klubben.

Det er Det europeiske fotballforbundet (Uefa) som har bestemt seg for å åpne sak mot Brann, melder Bergens Tidende. I første omgang skal Uefa etterforske de sakene det gjelder.

- Det er åpnet en formell etterforskning av både Everton og Brann angående tilskuerne som stormet banen etter Brann - Everton i Bergen. Det er også startet etterforskning av Brann for gjenstanden som ble kastet ut på banen i samme kamp, sier en talsmann for Uefa.

Dette betyr at første kamp i Uefa-cupens 16.-delsfinale kan bli en kostbar affære for Brann. Sakene kommer til å bli tatt opp i Uefas kontroll- og disiplinærkomité 20. mars.

Da kommer ulike sanksjoner til å bli vurdert, men dersom saken ender med at Brann får straff, er det trolig at det ender med en bot.

(NTB)

BILJARDKULE: Dommeren bærer ut kula som ble kastet inn på banen. Foto: TV 2
BILJARDKULE: Dommeren bærer ut kula som ble kastet inn på banen. Foto: TV 2 Vis mer
STORMING: Everton-fans tok seg inn på gresset. Slikt er mot sikkerhetsreglene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media