Uefa etterforsker Mourinho, Alonso og Ramos

Også «budbringerne» Dudek og Casillas blir gransket.

ETTERFORSKES: Real Madrid-trener Jose Mourinho og spillerne hans risikerer straff for usportslig opptreden i Champions League. Her er Xabi Alonso på vei i dusjen etter å ha ha drøyet tida på stillingen 4-0 rett før full tid. Foto: Peter Dejong, AP/Scanpix
ETTERFORSKES: Real Madrid-trener Jose Mourinho og spillerne hans risikerer straff for usportslig opptreden i Champions League. Her er Xabi Alonso på vei i dusjen etter å ha ha drøyet tida på stillingen 4-0 rett før full tid. Foto: Peter Dejong, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det europeiske fotballforbundet (Uefa) bekrefter i dag at de vil etterforske hva som egentlig skjedde da Real Madrid-spillerne Xabi Alonso og Sergio Ramos pådro seg sine andre gule tirsdag.

Begge ble utvist etter å ha halt ut tiden på dødballer i sluttminuttene mot Ajax i Amsterdam.

Det hele så nærmest parodisk ut, spesielt med tanke på at Real Madrid ledet Champions League-oppgjøret hele 4-0, og ikke hadde noe spesielt behov for å hale ut tida.

Budbringerne granskes «Uefa har bekreftet at en disiplinærsak er blitt åpnet mot Real Madrid CF for usportslig opptreden fra trener José Mourinho og spillerne Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas og Jerzy Dudek under kampen i Champions Leagues gruppe D mot AFC Ajax i Amsterdam på tirsdag,» skriver Uefa.com.

På TV-bildene fra kampen så keeper Casillas og reservekeeper Dudek ut til å fungere som budbringere mellom Mourinho og Ramos.

Mourinho svarte avvisende på spørsmål om utvisningene etter kampen.

- Sånne historier selger, men det som betyr noe er 4-0-resultatet og den fantastiske kampen vi spilte. La oss snakke om det, og ikke noe annet, sa portugiseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer