Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UEFA etterforsker ulovlig roping under Manchester United - Liverpool

München og Hillsborough.

ETTERFORSKES: Begge klubbers supportere kan ha skaffet trøbbel for Manchester United og Liverpool etter møtet mellom de to. Foto: SCANPIX/Matt West/BPI/REX/Shutterstock
ETTERFORSKES: Begge klubbers supportere kan ha skaffet trøbbel for Manchester United og Liverpool etter møtet mellom de to. Foto: SCANPIX/Matt West/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UEFA undersøker rapporter om ulovlige tilrop fra både Manchester United- og Liverpool-fans da lagene møttes i europaligaen.

- UEFA har nylig blitt gjort oppmerksom på flere rapporter om ulovlige tilrop under de to europaligakampene mellom Liverpool og Manchester United 10. og 17. mars, melder Det europeiske fotballforbundet (UEFA) i en pressemelding.

- UEFAs kontroll- og disiplinærkomité har bestemt seg for å undersøke videre.

Det skal være tilrop om to tragiske ulykker som er under etterforskning. München-ulykken i 1958, der blant annet åtte Manchester United-spillere døde i et flykrasj, var tema for noen av ropene.

Liverpool på sin side ble møtt med rop om Hillsborough-ulykken i 1989, der 96 mennesker døde under semifinalen i FA-cupen mellom Liverpool og Nottingham Forest.

Originalt var det bare Liverpool-fansen som ble anklaget. Merseyside-klubben tok seg videre til kvartfinale i europaligaen med 3-1 sammenlagt.

(©TB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart