Uefa gransker Eduardo-fallet

- Kan bli utestengt, sier Platini.

RISIKERER STRAFF: Celtic mener keeper Artur Boruc ikke var nær Arsenals Eduardo da han gikk i bakken og fikk straffespark. Nå har det skotske fotballforbundet til å granske video fra kampen for å vurdere om Eduardo filmet og dermed skal utestenges i inntil to kamper i Champions League.Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix
RISIKERER STRAFF: Celtic mener keeper Artur Boruc ikke var nær Arsenals Eduardo da han gikk i bakken og fikk straffespark. Nå har det skotske fotballforbundet til å granske video fra kampen for å vurdere om Eduardo filmet og dermed skal utestenges i inntil to kamper i Champions League.Foto: Eddie Keogh, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En talsmann for Det europeiske fotballforbundet (Uefa) sier til nyhetsbyrået Press Association at forbundet nå gransker videobildene fra Arsenals kamp mot Celtic tirsdag.Generalsekretæren i det skotske fotballforbundet, Gordon Smith, har tidligere i dag bedt Uefa straffe Arsenal-spilleren.- Vi har utvist mot i å gi straff i ettertid når det gjelder filming, og jeg ber Uefa gjøre det samme i denne situasjonen. Alt som kan gjøres for å fjerne dette må gjøres - fra og med nå, sier Smith ifølge The Guardian.

Etter regelverket risikerer Eduardo inntil to kampers karantene i Champions League.

- Vi har disiplinære prosedyrer i Uefa, og spilleren kan bli utestengt, bekrefter Uefa-president Michel Platini.

Typisk skotskHan har forøvrig merket seg at skottene er ivrige på å stoppe filming.

- Skottland starter ofte slike prosesser. Sist var det en spiller fra Litauen som ble straffet, sier franskmannen.

Celtic-keeper Artur Boruc reagerte voldsomt da Arsenals Eduardo gikk i bakken i feltet. Men dommeren mente den brasilianskfødte kroaten ble felt, og dømte straffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer