Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United - Ajax i Europaliga-finalen

Uefa med bønn til alle som skal se Europaliga-finalen i Stockholm

Bekrefter at kampen spilles som vanlig.

FINALEARENA: I morgen spiller Manchester United og Ajax finale i Europaligaen på Friends Arena i Stockholm. Det skjer snaut to døgn etter terrorangrepet i Manchester. Nå bes alle som skal se kampen om å komme tidlig. Foto: NTB Scanpix
FINALEARENA: I morgen spiller Manchester United og Ajax finale i Europaligaen på Friends Arena i Stockholm. Det skjer snaut to døgn etter terrorangrepet i Manchester. Nå bes alle som skal se kampen om å komme tidlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United møter Ajax til finale i Europaligaen i Stockholm i morgen kveld, snaut to døgn etter terrorangrepet på konsertarenaen Manchester Arena i den engelske byen.

Nå kommer Det europeiske fotballforbundet (Uefa) med en oppfordring og bønn til fansen:

- På grunn av at sikkerheten er strammet inn, oppfordrer Uefa fansen til å komme så tidlig som mulig til stadion. Det vil bli gjort detaljerte kontroller ved inngangene, noe som kan resulterere i potensielle forsinkelser, skriver Uefa i en pressemelding.

Kampen spilles på Friends Arena ved den svenske hovedstaden og kampstart er 20.45 lokal tid.

- Uefa er i sjokk etter angrepet i Manchester. Våre tanker går til ofrene og familiene som er rammet. Det er ingen tegn til at finalen i Europaligaen i Stockholm er et mål, skriver Uefa.

- Uefa jobber tett på lokale myndigheter og Det svenske fotballforbundet gjennom de siste månedene og terrortrussel er noe vi har sett på siden starten. Flere nye sikkerhetstiltak er også iverksatt etter angrepet i Stockholm i april, opplyser Uefa.

Totalt 22 personer er bekreftet døde etter eksplosjonen i Manchester i natt, noe som selvsagt preger lokalbefolkningen og idrettsprofiler.

- Nyhetene fra Manchester knuser hjertet mitt. Både som far og som medmenneske er jeg lei meg for hva som har skjedd. Tankene mine går til de som er rammet, skriver tidligere Manchester United-spiller David Beckham på Instagram.

- Forferdelige nyheter denne morgenen. Tanker og bønner er med alle som er rammet, skriver United-spiller Wayne Rooney på Twitter.

- Det er uvirkelig det som skjer i Manchester. Håepr dere jævler som gjorde dette råtner i helvete, skriver Robbie Fowler, med fortid i Liverpool og Manchester City.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!