Uefa-presidenten frikjenner Liverpool-festen

Ikke fikset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 8-0 og uvanlig mange veddemål på resultatet fikk Liverpools møte med Besiktas inn på mistenkt-lista i kampfiksingskandalen i europeisk fotball.

Tidligere har Uefa-president Michel Platini bekreftet at 15 oppgjør etterforskes, i går avviste han at Liverpools rekordseier gås etter i sømmene.

Intertoto-kamper

- Det er ingenting i den kampen, ingenting. Vi har noen kamper under etterforskning og én av dem er viktigere enn andre, sier Platini til Liverpool Daily Post.

Det er intertotomøtet mellom Makedonija og Cherno More som framstår som offisielt gransket. Platini antyder at ingen høyprofilerte klubber er involvert.

- Det er noen lag vi ser på, men det er ikke mange kamper. Og det handler ikke om nasjonale forbund. Noen av klubbene spilte i intertotocupen, sier Platini.

Økt bookmakervirksomhet får Uefa til å skjerpe rutinene framover. De har allerede involvert Europol, en felles europeisk politienhet.

- Dette er en stor fare for fotballen, men vi har fått på plass et varslingssystem. Vi må beskytte sporten mot alle pengene som kommer fra asiatisk gambling, sier Uefa-presidenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer