Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uefa reduserer Terry-straffen etter nedsparking av Barca-spiller

Slipper å sone i Champions League.

REDUSERT STRAFF: Chelseas John Terry fikk rødt kort i semifinalen i Champions League forrige sesong. Nå er straffen på tre kamper blitt redusert av Uefa. Foto: AP Photo/Andres Kudacki
REDUSERT STRAFF: Chelseas John Terry fikk rødt kort i semifinalen i Champions League forrige sesong. Nå er straffen på tre kamper blitt redusert av Uefa. Foto: AP Photo/Andres Kudacki Vis mer

(Dagbladet): Chelsea-kaptein John Terry (31) fikk direkte rødt kort i Champions League-semifinalen mot Barcelona og pådro seg en karantene på tre kamper.

Nå melder Uefa at de har redusert straffen etter Terrys anke.

Prøvetid
Terry måtte se lagkameretene slå Bayern Munchen fra tribunen i finalen etter nedsparkingen av Barcelonas Alexis Sanchez.

Uefa skriver at den tredje og siste kampen Terry i utgangspunktet skulle stått over er gjort til en betinget dom med en prøvetid på tre år.

Terry har allerede sonet én kamp (finalen) og fotballforbundets regler sier også at midtstopperen må stå over Chelseas møte med Atletico Madrid i Supercupen.

Det betyr at Terry slipper å sone når Champions League-gruppespillet starter igjen i høst.

Angret
Lagkapteinen var raskt ute med å beklage oppførselen etter kampen mot Barcelona.

- Det føles som om jeg har sviktet lagkameratene mine. Jeg har bedt om unnskyldning til dem og fansen. Jeg var sjokkert da jeg først så det røde kortet, men etter å ha sett reprisen ser det ut som et rødt kort, sa Terry til Sky Sports.

- Jeg løftet kneet, og det skulle jeg ikke ha gjort. Jeg er skuffet over meg selv, sier Terry.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media