Uefa svarer på kritikken

Arsenal- og Chelsea-supporterne er tildelt 6.000 billetter hver til europaligafinalen. Det likte de dårlig. UEFA sier det ville vært uansvarlig å tildele flere.

FÅR KRITIKK: UEFA får kritikk etter å ha tildelt få billetter til Arsenal- og Chelsea-supporterne. Foto: REUTERS / Eric Gaillard / File Photo / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: UEFA får kritikk etter å ha tildelt få billetter til Arsenal- og Chelsea-supporterne. Foto: REUTERS / Eric Gaillard / File Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var stor misnøye da det ble klart at de to engelske klubbene tildeles 6.000 billetter hver til europaligafinalen som spilles i Aserbajdsjans hovedstad Baku. Mange mente antallet var altfor lite. Supportergrupperinger hos de to finaleklubbene var sterkt kritiske.

Arsenal var heller ikke fornøyde med UEFAs valg.

- Det betyr at tusenvis av fans som har støttet klubben i årevis og tatt del i vår europaligareise denne sesongen ikke får muligheten til å se kampen på stadion, skrev klubben på sine nettsider.

De mente antall billetter utdelt til klubbene var skuffende og at de er i diskusjoner om å øke det.

UEFA sier derimot det var den riktige tingen å gjøre. De mener det ville vært uansvarlig å dele ut flere billetter.

- Basert på våre tidligere erfaringer med europaligafinaler og supercupen på lignende steder, varierer behovet for billetter veldig fra klubb til klubb. Det er umulig å spå på forhånd hvilke klubber som vil nå finalen når finalebyen avgjøres to år på forhånd, sier en talsperson for UEFA ifølge Sky Sports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer