Pep Guardiola om Super League:

- Uefa tenker kun på seg selv

Manchester Citys manager, Pep Guardiola (50), fikk som ventet mange spørsmål om Super League på pressekonferansen tirsdag. Spanjolen var klar på hva han synes.

Den nye «superligaen» vekker sterke reaksjoner. Slik kan reglene i den nye eksklusive ligaen bli. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag møter ligaleder Manchester City Aston Villa til dyst på Villa Park. En viktig kamp for begge lag, men i disse dager er det viktigere kamper som pågår. Kampen om fotballen.

Natt til mandag ble planene om en utbryterliga med europeiske toppklapper kunngjort. Det har ført til voldsomme reaksjoner.

Manchester Citys Pep Guardiola fikk som ventet en haug av spørsmål rundt Super League da han møtte pressen før onsdagens oppgjør. Han forklarer at han fikk vite om det rett før det ble offentliggjort.

- Få timer før uttalelsen ble offentliggjort. De sa de skulle ut med det, men ingen har snakket noe mer om detaljene, så vi er fortsatt i denne samme situasjonen, sier Guardiola.

Han fikk mange spørsmål, men gjentok at han ikke kunne si så mye om det i detalj ettersom han ikke visste detaljene rundt utbryterligaen.

- Men helt ærlig. Vi er ikke de rette til å snakke om det. Det er litt ukomfortabelt for oss siden vi ikke har alle detaljene. Det er realiteten.

- Det er ikke sport hvis suksessen er garantert. Det er ikke sport om det er umulig å tape, sa Guardiola, som også kom med et lite stikk til Uefa:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer