Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UEFA-toppene angriper Blatter

- Jeg kunne aldri gjort noe slikt.

(Dagbladet.no): FIFA-sjef Sepp Blatter var ikke nådig med Terje Hauge etter hans dømming i finalen i Champions League. Nå tar både UEFA-president Lennart Johansson og kommunikasjonsdirektør William Gaillard Hauge i forsvar.

Og levner Blatter liten ære.

- Det Sepp Blatter sier får stå for hans regning. UEFA deler derimot ikke synet hans, sier William Gaillard til Bergensavisen.

-Jeg må understreke at Terje Hauge gjorde ingen feil i denne kampen ut fra regelverket. Det er vårt syn. Han var og er en av de beste dommerne i Europa, legger han til.

-Vi må forsvare dommerne

President i UEFA, Lennart Johansson, har tidligere prøvd å kaste den kontroversielle Sepp Blatter. Nå må han holde igjen for ikke å koke over etter sveitserens uttalelser.

- Jeg må vise min lojalitet til FIFAs president. Men jeg kan si så mye at jeg aldri skulle gjøre noe slikt, sier Johansson til VG.

- Hauge er høyt ansett, han er blant våre beste dommere. Han har hatt mange store oppgaver og kommer også til å ha det i framtiden. Det finnes ikke dommere som ikke gjør feil. Det må vi tillate dommere å gjøre. Og vi må forsvare dem, for de har en meget vanskelig oppgave.

OMSTRIDT:Terje Hauge har fått kraftig kritikk i etterkant av Champions League-finalen. Nå blir han forsvart av UEFA-sjefene. Foto:EPA
OMSTRIDT:Terje Hauge har fått kraftig kritikk i etterkant av Champions League-finalen. Nå blir han forsvart av UEFA-sjefene. Foto:EPA Vis mer
<B>UENIGE</B>:Lennart Johansson er tydelig misfornøyd med Sepp Blatters kritikk av Terje Hauge. Nå tar han nordmannen i forsvar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling