- UEFA, tuller dere eller?

Rio Ferdinand raser mot Bendtners underbukse-bot.

750 000 KRONER: Denne feiringen ble dyr for Nicklas Bendtner. UEFA ga ham en bot på 750 000 kroner for skjult reklame. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
750 000 KRONER: Denne feiringen ble dyr for Nicklas Bendtner. UEFA ga ham en bot på 750 000 kroner for skjult reklame. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-stopper Rio Ferdinand reagerer kraftig på underbukse-boten Nicklas Bendtner fikk av UEFA i går.

- UEFA, tuller dere eller??? £80 000 i bot for underbukse-reklame... alle bøtene for rasisme til sammen dekker jo ikke opp for det?!, skrev Ferdinand på Twitter i går kveld.

Det var i 3-2-kampen mot Portugal i forrige uke at situasjonen med Bendtner skjedde. 24-åringen hadde utlignet til 2-2 for Danmark, og i feiringen viste han frem en boksershorts der det sto navnet til bettingselskapet Paddy Power på.

Tøys og latterlig UEFA åpnet sak mot Bendtner dagen etter, og ga han i går en bot på 750 000 kroner, samt én kamps karantene. Til sammenligning ble Porto straffet med drøyt 150 000 kroner for rasehets mot Mario Balotelli i Europa League-oppgjøret mellom dem og Manchester City.

- Det er tøys og latterlig å gi Bendtner en bot på 100 000 euro for å vise underbukse, når rasisme straffes mildere, skrev den gamle England-helten Gary Lineker på Twitter.

- UEFA er ikke seriøse... Platini var en stor spiller, men han og kollegene fremmedgjør seg med slikt tull, skrev Ferdinand på mikroblogg-tjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer