- Uefa vil helst ha Celtic i Champions League

Viasat-ekspert hudfletter Uefa.

KRITISK TIL AVGJØRELSEN: Vidar Davidsen er svært kritisk til at Celtic avanserer til playoff i Champions League. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
KRITISK TIL AVGJØRELSEN: Vidar Davidsen er svært kritisk til at Celtic avanserer til playoff i Champions League. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viasats Champions League-ekspert og tidligere topptrener i Norge, Vidar Davidsen, er mildt sagt sjokkert over Uefas avgjørelse om å sende Celtic videre til playoffen i Champions League på bekostning av Henning Bergs Legia Warszawa.

På Facebook hamrer Davidsen løs på avgjørelsen som kom i formiddag.

«Dette er en skandaløs avgjørelse som handler om at UEFA heller vil ha Celtic med i Champions League. Legia vant 4-1 i første kamp og ledet 2-0 borte når den aktuelle spilleren kom inn i det 86 min. Idet 86 MIN. Mao ingen innflytelse på resultatet. Tidligere har UEFA brukt bøter ved tilsvarende feil, mens de i et tilfelle som også gjelder Celtic benyttet diskvalifisering. Denne avgjørelsen stinker det av. En helt uforstålig avgjørelse som man må være skikkelig UEFA byråkrat for å kunne forsvare. Og hvis noen tror at denne straffen gis slik at Celtic får en ny mulighet til å kvalifiserere for CL spill pga at det er mye mer interessant økonomisk for UEFA.... Ja , da tror jeg de har helt rett! Og Celtic bør spille de playoff kampene med "shame on you UEFA" på brystet!», skriver Davidsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer