Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UEFA oppretter sak mot Atlético

UEFA vil straffe Atlético for rasistisk banner

UEFA har innledet disiplinærsak mot europaligavinner Atlético Madrid etter at et banner med rasistisk innhold skal ha blitt oppdaget blant klubbens fans.

I FYR OG FLAMME: Atlético Madrid-fansen hadde med seg både bluss og bannere til kamp. Nå vil UEFA etterforske et av bannerne for rasistisk innhold. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB scanpix
I FYR OG FLAMME: Atlético Madrid-fansen hadde med seg både bluss og bannere til kamp. Nå vil UEFA etterforske et av bannerne for rasistisk innhold. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB scanpix Vis mer

Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (UEFA) på sitt nettsted torsdag. Atlético Madrid vant europaligaen for tredje gang etter å ha slått Marseille 3-0 i Lyon onsdag.

Banneret skal angivelig ha frontet et nazisymbol.

UEFA vil også se nærmere på bruk av bluss blant fans fra begge lag, mens det også er innledet disiplinærsak mot Marseille for fans som har kastet ting på banen og lagd unødvendig bråk.

Sakene vil bli behandlet av UEFAs disiplinærkomité 31. mai.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media