Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uegoistisk Zuccarello burde scoret i Rangers-tap

Valgte pasning.

TAPTE: Det ble 0-1-tap mot LA Kings for Mats Zuccarello Aasen og NY Rangers. Her er nordmannen i duell mot P.K. Subban i en kamp mot Montreal. Foto: Eric Bolte, USA Today/Reuters/NTB Scanpix.
TAPTE: Det ble 0-1-tap mot LA Kings for Mats Zuccarello Aasen og NY Rangers. Her er nordmannen i duell mot P.K. Subban i en kamp mot Montreal. Foto: Eric Bolte, USA Today/Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

Mats Zuccarello Aasen valgte pasning da han kom til New York Rangers' beste sjanse i 0-1-tapet i NHL mot Los Angeles Kings natt til mandag.

Fremfor å skyte, valgte Zuccarello å sentre. Den pasningen ble avskåret, og muligheten forsvant samtidig som Kings fikk 3 mot 1 andre veien.

Skudd-kanonade - Jeg burde scoret der, sier Zuccarello til Nettavisen.

Heldigvis for han så klarte ikke Kings å ta vare på sjansen de fikk heller.

Hele 37 skudd sendte Rangers-spillerne mot Ben Scrivens i LA Kings-buret, men uten å lykkes. Bare Dominic Moore fikk pucken over streken, men målet ble annullert korrekt fordi canadieren sparket pucken i mål med skøyten.

Krigematch - Det var krig der ute i dag. Vi spilte en krigematch i går også, så den satt vel litt i beina. Men vi fortjente et mål, synes jeg. Vi hadde noen andre sjanser også, så det er skuffende å tape denne kampen, sier Zuccarello til Nettavisen.

Han spilte 20.43 minutter i hjemmekampen. Oslo-gutten hadde tre skudd på mål. I fjor skjøt han bare 1,8 ganger per kamp. I år er snittet 2,26.

Zuccarello hadde også to vellykkede taklinger og to blokkeringer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media