Uenig i Solskjær-utspill: - Uakseptabelt

Ole Gunnar Solskjær mener Manchester United gjorde sin beste kamp mot Manchester City i hans tid som trener i klubben. Det virker flere eksperter å være uenig i.

SKUFFET: Flerer eksperter var skuffer over prestasjonen til to Manchester-lagene i kveldens derby. Foto: NTB
SKUFFET: Flerer eksperter var skuffer over prestasjonen til to Manchester-lagene i kveldens derby. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ingen vilje der. Verken på banen eller fra managerne til å vinne kampen. Det var veldig dårlig, og det er uakseptabelt, sier Gary Neville til Sky Sports og er tydelig uenig i Solskjærs utspill om at United spilte en god kamp lørdag kveld.

Etter at Manchester United røk ut av Champions League mot RB Leipzig tidligere denne uka, var det knyttet store forventninger til hvordan lagets respons ville være i kampen mot Manchester City lørdag kveld. På tross av at begge lag hadde et par sjanser hver, klarte ingen av lagene å sette ballen i mål. Solskjær var likevel fornøyd med kampen til sine gutter.

- Jeg synes vi var fantastiske i forsvar. Alt i alt tror jeg alle er fornøyde med uavgjort. Glasset er alltid halvfullt, men i min tid, mener jeg dette er det beste vi har gjort mot City, forteller nordmannen til Sky Sports.

Neville sier at ingen av lagene har noen grunn til å være fornøyde med prestasjonen i dag.

- Vi kan si at begge lagene spilte i midtuka og at det er ingen fans, men vi legger mye vekt på hastigheten, spenningen og risikoen til å vinne i Premier League. Det er ingenting i det spillet som forteller meg at noe av det eksisterte i dag, sier Neville videre.

KRITISK: Håndballspiller Joakim Hykkerud er kritiske til måten enkelte keeper opererer på 7-meter. Video: Viaplay Vis mer

- Veldig dårlig

Roy Keane mener også at Solskjær ikke har noen grunn til å være fornøyd. Han mener begge lag spilte en svak kamp.

- Veldig dårlig. Du må gamble litt. Du må prøve å vinne en fotballkamp. Du nøyer deg ikke med uavgjort. Jeg hører på John Stones som snakker om å ikke slippe inn mål og bla bla bla. Du må vinne fotballkamper, sier Keane til Sky Sports.

- Det verste Manchester-derbyet i moderne historie, skriver Independent-skribent Miguel Delaney på Twitter.

Neville kritiserer også Manchester City for sin prestasjon i kampen.

- Jeg er virkelig overrasket over City. De ser ut som et lag som kjeder seg litt, sier Sky Sport-eksperten.

Pusterom

Kampen mellom de to Manchester-lagene endte med 0-0 og poengdeling. Det gjør at Ole Gunnar Solskjær trolig kan ta seg en liten pust i bakken, da United nå er ubeseiret i fem strake kamper i ligaen.

- Ett poeng er bedre enn ingenting. Kanskje vi kunne tatt det mot slutten. I kveld viste vi litt mer, men vi vet at vi må forbedre oss om vi skal kjempe i toppen, sier Luke Shaw til Sky Sports.

- Det er en jevn kamp, det er to gode lag. Jeg vet vi har slått dem et par ganger, men det har vært andre kamper. Vi hadde noen store øyeblikk, både David de Gea og Harry Maguire forsvarte godt. Så var Marcus Rashford nære, oppsummerer Solskjær.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer