Uenig med King

Lars Lagerbäck og Joshua King er ikke enig i hvordan de så på dagens kamp mot Sverige.

FORNØYD: Lars Lagerbäck virket fornøyd med sine gutter etter kveldens uavgjort mot Sverige.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
FORNØYD: Lars Lagerbäck virket fornøyd med sine gutter etter kveldens uavgjort mot Sverige. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sverige - Norge 1-1 (0-1)

- Jeg er ganske fornøyd med hva vi presterer. Det var en jevn kamp, og jeg kan ikke klage for mye. Bare se på rankingen (til Sverige) - de gjør en veldig bra jobb. Jeg er forholdsvis fornøyd bortsett fra at vi ikke vinner, sa Lagerbäck etter kampen.

Det så lenge lyst ut for Norge, men Emil Forsberg stilnet de oppmøtte nordmennene på Friends Arena da han satte inn 1-1 i andre omgang. Etter scoringen var Norge farlig frampå ved flere anledninger, men det var ikke nok til å ta seieren.

Etter kampen var Joshua King ikke fornøyd med hvordan Norge reagerte når overgangsmulighetene var der. Han mener at det ble driblet for mye.

- Jeg synes vi fortjener å vinne - 110 prosent. Vi driver og tuller på slutten, der vi slipper inn et mål. Så begynner vi å drible på slutten der vi står opp mot deres tregeste stopper. Vi klarer ikke å ta vare på kontringene våre, fortvilte King etter kveldens kamp.

Lagerbäck er derimot ikke enig i sin stjernespiss sin vurdering.

- Nei, det kan jeg ikke si. Vi taper jo ballen flere ganger. Det var tett og fysisk kamp. Han tapte også ballen, og vi må se oss selv i speilet. Jeg synes ikke at det var for mange balltap, framfor alt ikke på grunn av dårlig besluttsomhet, kontret Norges landslagssjef.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer