Uenige om hvor uenige de var

Fjørtoft tilbakeviser Nordlies påstander.

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet.no): På dagens pressekonferanse, der det ble klart at Tom Nordlie har trukket seg som Lillestrøm-trener, sa han følgende om forholdet til manager Jan Åge Fjørtoft.

- Vi har to sjefer i LSK, Jan Åge og meg, som er fundamentalt uenige. Det er ikke heldig at situasjonen er sånn.

Fjørtoft mener på sin side at forholdet dem imellom ikke var så problematisk.

- Det at vi skal ha vært så fundamentalt uenige, er overdrevet. Hvis Tom ønsker å si det, så må han få lov til det. Men det blir for enkelt å gjøre dette til en konflikt mellom meg og Tom, og det vil også historien vise, mener han.

Han er nå mest opptatt av å se framover, for å få klubben ut av det han kaller dens verste sportslige krise siden 1960-tallet.

Men sjøl om han nå skal knyttes nærmere opp til det midlertidige trenerteamet, med Erland Johnsen og Frode Grodås i spissen, avviser han at han vil gå inn som en av trenerne.

- Jeg har ikke ambisjoner om å bli hovedtrener i Lillestrøm, og det har jeg aldri hatt. Manageren skal ikke ha noe med laguttak å gjøre nå, heller, forsikrer han.

I motsetning til Nordlie har Fjørtoft aldri vært inne på tanken om å trekke seg. Han vil heller ikke si særlig mye om trenerens beslutning.

HAR IKKE VURDERT Å TREKKE SEG: Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft mener Tom Nordlie overdriver når han sier at de var fundamentalt uenige. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
HAR IKKE VURDERT Å TREKKE SEG: Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft mener Tom Nordlie overdriver når han sier at de var fundamentalt uenige. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

- Jeg vil ikke si noe om andre og hva de gjør, og jeg vil ikke snakke om mine innerste følelser hva gjelder det som skjer her i dag. Vi har ikke tid å bruke på folk som ikke er i LSK og ikke skal være med på dugnaden for å snu dette, sier manageren.

Uenige om hvor uenige de var