Uenige om hvor uenige de var

Fjørtoft tilbakeviser Nordlies påstander.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet.no): På dagens pressekonferanse, der det ble klart at Tom Nordlie har trukket seg som Lillestrøm-trener, sa han følgende om forholdet til manager Jan Åge Fjørtoft.

TOM NORDLIE


Født: 2. mars 1962.
Sivilstatus: Gift med Jannicke, to barn - Daniel og Leander.
Yrke: Arbeidsledig fotballtrener.
Tidligere klubber: Skedsmo (damer), Løvenstad, Strømmen, Skjetten, Odd, Grenland, Sandefjord, Vålerenga, Start, Viking, Lillestrøm.
Aktuell: Trakk seg i dag som LSK-trener

NORDLIES TRENERKARRIERE:


1988: Skedsmo damelag
1989: Løvenstad Fotballklubb
1990: Assistent Strømmen Idrettsforening
1992: Bærum Sportsklubb
1993-94: Lørenskog Idrettsforening
1995-96: Strømmen Idrettsforening
1997: Skjetten
1998-99: Odd Grenland
2000-01: VIF
2002-03: Sandefjord Fotball
2004-06: Idrettsklubben Start
2006: Viking Fotballklubb
2006-2008: LSK
(Kilde: Dagbladet.no/Wikipedia)

- Vi har to sjefer i LSK, Jan Åge og meg, som er fundamentalt uenige. Det er ikke heldig at situasjonen er sånn.

Fjørtoft mener på sin side at forholdet dem imellom ikke var så problematisk.

- Det at vi skal ha vært så fundamentalt uenige, er overdrevet. Hvis Tom ønsker å si det, så må han få lov til det. Men det blir for enkelt å gjøre dette til en konflikt mellom meg og Tom, og det vil også historien vise, mener han.

Han er nå mest opptatt av å se framover, for å få klubben ut av det han kaller dens verste sportslige krise siden 1960-tallet.

Men sjøl om han nå skal knyttes nærmere opp til det midlertidige trenerteamet, med Erland Johnsen og Frode Grodås i spissen, avviser han at han vil gå inn som en av trenerne.

- Jeg har ikke ambisjoner om å bli hovedtrener i Lillestrøm, og det har jeg aldri hatt. Manageren skal ikke ha noe med laguttak å gjøre nå, heller, forsikrer han.

I motsetning til Nordlie har Fjørtoft aldri vært inne på tanken om å trekke seg. Han vil heller ikke si særlig mye om trenerens beslutning.

<b>HAR IKKE VURDERT Å TREKKE SEG:</b> Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft mener Tom Nordlie overdriver når han sier at de var fundamentalt uenige. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
HAR IKKE VURDERT Å TREKKE SEG: Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft mener Tom Nordlie overdriver når han sier at de var fundamentalt uenige. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

- Jeg vil ikke si noe om andre og hva de gjør, og jeg vil ikke snakke om mine innerste følelser hva gjelder det som skjer her i dag. Vi har ikke tid å bruke på folk som ikke er i LSK og ikke skal være med på dugnaden for å snu dette, sier manageren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer