Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UFC-kjempen McGregor kritiserer konkurrentene etter helgas tap: - Er en «pussy»

Hardt ut i Facebook-innlegg etter tapet.

TAPTE: Conor McGregor måtte se seg slått av Nate Diaz, natt til søndag. Nå lover han å komme tilbake. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
TAPTE: Conor McGregor måtte se seg slått av Nate Diaz, natt til søndag. Nå lover han å komme tilbake. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports Vis mer

(Dagbladet): Conor McGregor (27) gikk opp to vektklasser for å kunne kjempe mot Nate Diaz (30) i helga, men hadde fortsatt stor tro på seg selv.

Allerede dagen før kampen ble det ampert mellom de to, under et pressemøte i Las Vegas. Iren var kjepphøy og lovte seier, men måtte til slutt se seg slått av Diaz når det skulle kjempes i ringen.

Nå lover han å komme sterkere tilbake, i et Facebook-innlegg han delte med fansen i går.

- Jeg stormet inn og satset alt. Jeg tok en sjanse og bomma. Jeg kommer aldri til å unnskylde at jeg tok en sjanse. «Shit happens», skriver McGregor på sin side. Hele innlegget kan du lese lenger ned i artikkelen.

Hardt ut mot konkurrentene Videre skriver han at han tar tapet som en mann, og ikke vil endre den han er.

- Hvis en annen mester går opp to vektklasser, la meg få vite det. Er du trøtt av at jeg snakker om penger, ta deg en hvil. Jeg kommer fortsatt til å være der når du våkner.

McGregor takket fansen i innlegget, og skriver at han har vært i samme situasjon mange ganger tidligere. Så går han hardt ut mot konkurrentene Aldo og dos Anjos:

I stormed in and put it all on the line. I took a shot and missed. I will never apologize for taking a shot.Shit...

Posted by Conor McGregor on 6. mars 2016

- Jose Aldo (29), du er en «pussy». (Rafael) Dos Anjos (31), du er en «pussy». Når historiebøkene skal skrives, møtte jeg opp. Dere møtte opp på Twitter. Nate, jeg vil se deg igjen.

- Lenge leve kongen Innlegget har over én million reaksjoner, og over 250 000 delinger. I tillegg har McGregor fått nærmere 80 000 kommentarer, hvor de fleste er fans som støtter UFC-kjempen og gleder seg til neste kamp.

- En ukjent gutt fra Dublin blir et globalt ikon og superstjerne. Han bruker dager og netter på treningssenteret, og tviler aldri på seg selv, starter et innlegg fra en fan.

Han skriver om McGregors vei til UFC-toppen, og hyller han for hva han har klart.

- Han har én dårlig kveld og alt er over? Jeg tror ikke det. Dette er konkurranse. Slikt skjer. Vi er fortsatt med deg. Lenge leve kongen.

VANT STORKAMPEN: Nate Diaz slo til i andre runde, og sørget for at McGregor måtte spise sine egne ord. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
VANT STORKAMPEN: Nate Diaz slo til i andre runde, og sørget for at McGregor måtte spise sine egne ord. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports Vis mer