McGregor vil tilbake til buret tidlig i januar

UFC-kjempen McGregor tilbake i januar

Den kontroversielle iren sier han vil være tilbake i buret tidlig i januar. Noen motstander vil han imidlertid ikke avsløre.

TILBAKE: Conor McGregor vil tilbake i oktagone tidlig i januar. Foto: John Locher / AP
TILBAKE: Conor McGregor vil tilbake i oktagone tidlig i januar. Foto: John Locher / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

31-åringen varslet at han ga seg med MMA (mixed martial arts) i mars, men sa at han returnerer fullt fokusert under en pressekonferanse i Moskva torsdag.

Kampen skal arrangeres i Las Vegas 20. januar neste år, og selv om McGregor vet hvem som blir motstander, så ville han ikke ut med.

– Datoen er fastlagt. Det spiller ingen rolle hvem jeg møter.

KONTROVERSIELL: Conor McGregor er igjen i trøbbel etter at en video av han som slår en eldre mann ble publisert av TMZ. Video: TMZ/BACKGRID Vis mer

McGregor har ikke vært i aksjon siden i oktober 2018. Da tapte han for Khabib Nurmagomedov. McGregor sier at han ønsker seg en returkamp mot Nurmagomedov og fulgte deretter opp med en rekke æreskjellende utspill mot sin tidligere motstander.

McGregor har nok ikke glemt det som skjedde i etterkant av den forrige matchen. Etter at Nurmagedov hadde blitt utropt til vinner hoppet han ut av ringen og angrep McGregor-leiren. McGregor ble også utestengt og bøtelagt etter å ha bidratt med sitt under tumultene i etterkant.

McGregor er tidligere UFC-mester i en rekke vektklasser og har i flere år vært det største navnet i den barske sporten. McGregor la også opp i april 2016, men var i ringen igjen bare tre måneder senere.

I hjemlandet risikerer McGregor å bli tiltalt for å ha forsøkt å ha slått til en tilfeldig fyr på en bar.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer