Conor McGregor legger opp

UFC-stjernas sjokkbeskjed

Conor McGregor melder at han legger opp. Det hele kan være et forsøk på å få kjøpe seg inn i verdens største MMA-organisasjon.

CONOR MCGREGOR: Etter å ha opplevd dalende sportslig suksess de to siste årene offentliggjør iren i dag at han legger hanskene på hylla. Foto/Video: NTB Scanpix/CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Meldinga kommer fra 30-åringen selv via Twitter grytidlig tirsdag morgen.

- Hei dere, en kjapp beskjed: Jeg har bestemt meg for å trekke meg fra idretten kjent som mixed martial arts, skriver McGregor.

Han legger videre til at han ønsker alle sine kollegaer lykke til videre.

Det spekuleres i at det hele er et stunt for å få eier og UFC-president Dana White med på å gi McGregor eierandeler i verdens største MMA-organisasjon. Iren har flere ganger uttalt at han krever å bli en av medeierne for å selv gjøre comeback i buret.

Da McGregor gikk kamp i bokseringen mot ubeseirede Floyd Mayweather i august i 2017, var hans eget selskap «McGregor Sports & Entertainment» en av promotørene.

Dette skal ha gitt tobarnsfaren mersmak.

I høst kom han også med sitt eget whiskeymerke, «Proper Twelve». Det meste av det siste året har gått med til å promotere dette.

Ikke første gang

Dette er heller ikke første gang MMA-stjerna kommer med en slik beskjed. Det samme gjorde han i 2016, da han kort tid seinere annonserte at han ikke ville legge opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer