UFC-stjerne i rystende drapssak

- Jeg håper virkelig dette er en syk spøk, skriver UFC-legende om den sjokkerende nyheten.

RYSTENDE: Phil Baroni (t.v) er arrestert mistenkt for å ha drept kjæresten sin. Foto: NTB
RYSTENDE: Phil Baroni (t.v) er arrestert mistenkt for å ha drept kjæresten sin. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Tribuna De La Bahia som melder at den tidligere UFC-fighteren Phil Baroni er arrestert i Mexico.

Baroni er mistenkt for å ha drept kjæresten sin, og ifølge avisa skal det hele ha startet med en krangel. Paret skal ha oppholdt seg på et hotell i San Pancho da kjæresten skal ha fortalt at hun hadde et forhold med en annen mann.

Aftonbladet, som også har omtalt saken, skriver at Baroni skal ha bedt kjæresten gå og ta seg en dusj. Da kvinnen nektet skal 46-åringen ha dyttet henne inn på badet.

BRA IGJEN: UFC-utøveren Joanna Jedrzejczyk begynner endelig å få sitt normale ansikt tilbake etter skrekkscenene fra tidligere i vår. Video: Rødt Kort. Vis mer

Baroni skal ha kastet kjæresten inn på badet, noe som førte til at hun skled og slo hodet flere ganger. Baroni fortalte i avhør at han hjalp kjæresten opp i senga, før han seinere gikk for å hente noen sigaretter. Han skal deretter ha funnet henne bevisstløs, har han forklart i avhør.

Den tidligere UFC-utøveren informerte selv politiet, og da de ankom hotellrommet, skal de ha funnet kjæresten liggende naken på senga med blåmerker i ansiktet og på store deler av kroppen.

Livet til kjæresten sto ikke til å redde. Ifølge Aftonbladet pågår etterforskningen nå for fullt for å finne dødsårsaken.

UFC-legende Michael Bisping reagerer med sjokk og vantro på nyheten.

- Jeg håper virkelig dette er en syk spøk. Phil Baroni arrestert for å ha myrdet kjæresten??? skriver han på Twitter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer