Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Conor McGregor ilagt samfunnstjeneste og bot

UFC-stjernen sa seg skyldig - slipper fengsel etter å ha klikket fullstendig

Conor McGregor får samfunnstjeneste og en klekkelig bot etter å ha gått til angrep på en buss med andre UFC-utøvere i april.

I RETTEN: Conor McGregor på vei ut av rettsalen etter at han sa seg skyldig i en av tiltalene ført mot ham. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB Scanpix
I RETTEN: Conor McGregor på vei ut av rettsalen etter at han sa seg skyldig i en av tiltalene ført mot ham. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Conor McGregor er dømt til fem dagers samfunnstjeneste etter at han sa seg skyldig i å ha forstyrret ro og orden i forkant av UFC 223 i Brooklyn i april.

McGregor slipper dermed unna fengselsstraff, noe han risikerte om han ikke hadde inngått en avtale med påtalemyndigheten, skriver Sky News.

I tillegg til samfunnstjenesten har McGregor sagt seg villig til å gå på sinnemestringskurs og han må betale for skader gjort på gjenstander under hendelsen.

Gikk amok

Verdens største MMA-stjerne klikket helt i garasjeanlegget til et hotell i New York i forbindelse med promoteringen av UFC 223 og sammen med sitt entourage angrep han en minibuss hvor blant annet en av hans argeste konkurrenter, den ubeseirede Khabib Nurmagomedov befant seg.

- Dette er den mest motbydelige hendelsen som noensinne har rammet selskapet, sa UFC-president, Dana White til nettstedet MMAJunkie om hendelsen den gangen.

KNUSER RUTER: Her går Conor McGregor fullstendig amok etter et pressetreff i Brooklyn, New York. Han skal nå ha meldt seg selv for politiet, etter å ha vært etterlyst. Video: CNN Les hele saken her: https://goo.gl/6LqKnr Vis mer

Planlagt stunt?

McGregor har ikke ønsket å møte russeren i ringen ennå hvor russeren har vunnet alle sine 25 MMA-kamper. Han debuterte i UFC i 2012 og har feid all motstand unna.

McGregor, som ikke har gått en MMA-kamp siden november 2016, mistet sitt tittelbelte i lettvekt som Nurmagomedov i stedet skulle slåss for mot amerikaneren Max Holloway.

Dette skal tilsynelatende ha gjort McGregor lynende forbanna. Men mange spør om det er hele historien.

- Conor McGregor har aldri brydd seg om sitt omdømme. Han bryr seg bare om penger. At han slengte en tralle og knuste et vindu på en buss kan vokse til å bli tidenes pengemaskin, sier MMA-ekspert David Garcia til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Tenk deg følgende scenario. Conor McGregor møter Khabib Nurmagomedov i tittelkamp i Russland. Etter skandalen med bussen vil dette bli tidenes største hype inn mot en MMA-kamp. Den kommer til å bli historiens største pay pr. view-kamp. Alle må se den, sa Garcia til Dagbladet i april.

Nå har McGregor sagt seg skyldig i en av tiltalene etter hendelsen. Ryktene går fortsatt sterkt om at et oppgjør mellom Nurmagomedov og McGregor er nært forestående.

Tidligere denne måneden gikk UFC-president Dana White ut og benektet at de i øyeblikket jobbet for å få plass en kamp, men med McGregor fri for større etterfølgelse vil trolig diskusjonene tas opp på ny.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!