Conor McGregor ilagt samfunnstjeneste og bot

UFC-stjernen sa seg skyldig - slipper fengsel etter å ha klikket fullstendig

Conor McGregor får samfunnstjeneste og en klekkelig bot etter å ha gått til angrep på en buss med andre UFC-utøvere i april.

I RETTEN: Conor McGregor på vei ut av rettsalen etter at han sa seg skyldig i en av tiltalene ført mot ham. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB Scanpix
I RETTEN: Conor McGregor på vei ut av rettsalen etter at han sa seg skyldig i en av tiltalene ført mot ham. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Conor McGregor er dømt til fem dagers samfunnstjeneste etter at han sa seg skyldig i å ha forstyrret ro og orden i forkant av UFC 223 i Brooklyn i april.

McGregor slipper dermed unna fengselsstraff, noe han risikerte om han ikke hadde inngått en avtale med påtalemyndigheten, skriver Sky News.

I tillegg til samfunnstjenesten har McGregor sagt seg villig til å gå på sinnemestringskurs og han må betale for skader gjort på gjenstander under hendelsen.

Gikk amok

Verdens største MMA-stjerne klikket helt i garasjeanlegget til et hotell i New York i forbindelse med promoteringen av UFC 223 og sammen med sitt entourage angrep han en minibuss hvor blant annet en av hans argeste konkurrenter, den ubeseirede Khabib Nurmagomedov befant seg.

- Dette er den mest motbydelige hendelsen som noensinne har rammet selskapet, sa UFC-president, Dana White til nettstedet MMAJunkie om hendelsen den gangen.

Planlagt stunt?

McGregor har ikke ønsket å møte russeren i ringen ennå hvor russeren har vunnet alle sine 25 MMA-kamper. Han debuterte i UFC i 2012 og har feid all motstand unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer