- Uferdig Skammelsrud-kopi

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodsets trener Arne Dokken beskriver midtbanespilleren Stefan Gislason (21) som en ny Bent Skammelsrud. Og Dokken vil gjerne selge Gislason til RBK.

- Stefan har store individuelle ferdigheter og et godt blikk for spillet. Fortsetter han den utviklingen han hadde i fjor, går han en stor framtid i møte på fotballbanen, sier Arne Dokken til Dagbladet.

Det eneste som skiller de to, bortsett fra alder og rutine, er at Stefan Gislason er høyrebeint.

Han har ingenting imot å selge Stefan til Rosenborg hvis det skulle komme et bud.

- Vi er stolte over at Rosenborg kjøpte Christer George av oss, og vi selger gjerne Stefan hvis budet blir det rette. Salg av spillere er den måten vi overlever på som klubb, sier Dokken.

Hovedpersonen selv er også stolt over å bli sammenliknet med RBK-strategen.

- Vi er kanskje litt like som spillertyper, sier en smigret Stefan.

- Først og fremst mangler han Bents rutine. Han er også for slurvete i pasningsspillet sitt til å kopiere Bent helt ennå, sier Arne Dokken.

Gislason kom til Strømsgodset fra Island før 99-sesongen, og hadde en veldig flott utvikling i fjorårets sesong. I går ble han kåret til hjemmelagets beste spiller i kampen mot Lillestrøm.

- Men det var ikke helt min kamp dette her. Ballen gikk litt mye over hodet på meg, men det pleier å bli slått mange lange baller når Godset og LSK møtes, sier Stefan.

Kontrakten hans med drammenserne går ut etter neste sesong.