- Uforståelig at jeg ble tatt av

BERLIN (Dagbladet): Hertha Berlin- Chelsea 2-1. - Helt uforståelig. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ble tatt av på et tidspunkt jeg følte at jeg virkelig begynte å få draget på kampen, sier Tore André Flo (26).

Men etter kampen i går våget han ikke å be om forklaring. Til det var Chelsea-sjefens humør for dårlig. Gianluca Vialli var mildt sagt rasende etter nederlaget mot Hertha Berlin på Olympiastadion.

Kampen var 65 minutter gammel da Tore André ble vinket ut og erstattet av Gabriele Ambrosetti. Dette skjedde like etter at Tore André var nær ved å utlikne ledelsen som iraneren Ali Daei (30) ga Hertha med en nydelig heading allerede etter to minutter.

Fikk ikke rom

I hele første omgang hadde Herthas forsvarer Hendrik Herzog fulgt nordmannen som en skygge, aldri mer enn et par meter unna. Nå begynte Tore André å få plass.

- Han ga meg ikke mye rom, sier Tore André til Dagbladet.

Han smiler, men innrømmer at han er fryktelig skuffet både på grunn av nederlaget og byttet.

Heller ikke landslagskollega Kjetil Rekdal skjønte mye av Flo-byttet:

- Men at Tore André forsvant, var bra for oss, sa en jublende glad Kjetil Rekdal.

Sannspådd Rekdal

Rekdal hadde en lang prat med landslagskameraten i garderoben etter kampen.

- Dette blir knallhardt. Men vi vinner 2-1, sa Kjetil til Dagbladet før kampen. Han ble sannspådd.

- Fire poeng og likt med AC Milan etter to kamper. Dette blir virkelig moro utover høsten. Men ingen bør være overrasket over at Hertha gjør det så bra, selv med 11 mann på skadelista.

- Og dette hjelper utrolig på selvtilliten, sier Kjetil, som regner med å starte treningen igjen etter beinbruddet om en ukes tid.

Det er 20 år siden sist Hertha var med i en internasjonal mesterskapsturnering.

Daeis kamp

Dette ble først og fremst Ali Daeis kamp. Iraneren kom til Hertha fra Bayern München.

To minutter etter at Tore André var tatt av, scoret han sitt andre mål etter at Frank Leboeuf var for seint med å spille ballen ut fra egen forsvarssone.

Lebouf reduserte til 1-2 på et straffespark like før slutt, men Hertha forsvarte seg som løver og kunne like gjerne vunnet med større sifre.

- Vi er inne i en tung periode. Vi får håpe at det snur seg. Men forspranget til Milan og Hertha blir ikke lett å innhente, medgir Tore André Flo.