- Ufortjent at Norge vant

Trapattoni om 2-1-seieren.

AVGJORDE: Erik Huseklepp scoret det norske vinnermålet rett før slutt. Ufortjent, mener Irland-sjefen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
AVGJORDE: Erik Huseklepp scoret det norske vinnermålet rett før slutt. Ufortjent, mener Irland-sjefen. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Irland - Norge 1-2. Egil Drillo Olsen måtte klare seg uten John Carew og Moa onsdag kveld. Irene hadde ei langt styggere skadeliste.

Giovanni Trapattoni hadde ti spillere ute - og den kjappe ledelsen ble etter hvert spist opp av Norge, mye takket være en sulten Morten Gamst Pedersen.

- Jeg sa «godt spilt» til gutta, men vi er skuffet, for vi fortjente ikke å tape, sier Trapattoni til Sky Sports.

Kontringer - I det første 20 minuttene av kampen spilte vi veldig bra og etter dette var det jevnt. I andreomgangen var det bare vi som spilte fotball og Shane Long kunne avgjort kampen for oss. Men de var farlige på kontringer og vi slapp inn et mål når spillerne våre var slitne, sier han.

Long sendte hjemmelaget i føringen på straffe innledningsvis, men Morten Gamst Pedersen utliknet på frispark. Gamsten var også nest sist på vinnermålet rett før slutt, som Erik Huseklepp omsatte i scoring.

- Med så mange nye spillere kan du ikke forvente at det skal sitte umiddelbart, men vi spilte bedre enn jeg forventet, sier den italienske trenerlegenden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer