- Ufortjent at vi tapte

Torres sier han ble tatt på senga av Liverpool.

TAKK FOR SIST: Daniel Agger plantet en arm i ansiktet på Fernando Torres tidlig i 1. omgang. Dansken gjorde seg ikke mindre populær blant Liverpool-fansen med den hilsenen. Foto: EPA/GEOFF CADDICK
TAKK FOR SIST: Daniel Agger plantet en arm i ansiktet på Fernando Torres tidlig i 1. omgang. Dansken gjorde seg ikke mindre populær blant Liverpool-fansen med den hilsenen. Foto: EPA/GEOFF CADDICK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skadefryden i Liverpool-svingen var naturligvis enorm da Raul Meireles sendte Liverpool i ledelsen mot Chelsea, mens målløse og utbyttede Fernando Torres sank enda dypere ned i setet sitt på Chelsea-benken.

«Du skulle blitt i en stor klubb», sang de tilreisende fra Merseyside til sin gamle helt - som knapt lyktes med et eneste spark på ballen i løpet av de 66 minuttene han var på banen.

I dag snakker Torres om debuten sin til Chelseas egen TV-kanal. Han innrømmer at både han og laget ble tatt på senga av Liverpools utradisjonelle 3-5-1-1-formasjon, men mener like fullt at 0-1-resultatet lyver.

- Det rettferdige resultatet ville vært uavgjort. Det var ufortjent at vi tapte, men nå ser vi bare fram mot neste kamp. Vi skal kjempe til siste slutt. Det er mange poeng igjen å spille om, sier han.

- Vi forventet det ikke Chelsea har hatt suksess med sin 4-3-3-formasjon, men i det siste har Carlo Ancelotti lagt om til en diamant på midtbanen, med Nicolas Anelka liggende bak spissene.

I 4-2-seieren borte mot Sunderland fungerte det godt. Mot Liverpool fungerte ingenting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer