Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ufyselig

Viking ropte på straffespark ved fire anledninger mot Mjøndalen, men fikk bare ett. Det var likevel nok til å sikre 1–1 mot Mjøndalen og årets første poeng.

SLAKT: Viking fikk gule kort etter disse episodene. Bilder fra Fotball Media. Vis mer
  • Viking - Mjøndalen 1-1

Mjøndalen tok ledelsen i kveldens oppgjør da Ibrahim scoret etter 19 minutter. Fem minutter før pause fikk Viking straffespark, og Veton Berisha satte inn 1-1-målet.

Det ble også sluttresultatet i oppgjøret.

Viking ropte på straffespark ved tre anledninger både før og etter Berishas scoring, men fikk ikke gehør av dommeren.

Veton Berisha falt i bakken etter 38 minutter, men han ble belønnet med gult kort for filming. Den samme skjebnen led Tommy Høiland da han gikk i bakken inne i Mjøndalen-boksen like før slutt.

Fotballekspert Lars Tjærnås reagerer på situasjonene i kveldens Eliteserie-runde. På Twitter skriver han:

- Norsk fotball kan gjerne hente inspirasjon på mye fra andre ligaer, men den ufyselige filmingen vi ser et par steder i kveld – få det vekk!

Viking var også involvert i en annen straffesituasjon. Det skjedde da Adrian Pereira ble feid over ende av Mjøndalens Lars Olden Larsen, men dommer lot være å blåse i den situasjonen.

Mjøndalen står nå med fem poeng etter tre kamper. Det er fire flere enn Viking.

- Heldigvis var det stor framgang i forhold til de to forrige kampene. Det var mye bedre. Med litt mer presisjon i avgjørende øyeblikk så burde vi hatt flere store sjanser i 2. omgang, men innsatsen var det ikke noe å si på, sier Viking-trener Bjarne Berntsen til Eurosport.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!