Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Uglesett hvis vi slår ut Brann

Minst ett tippeligalag ryker ut i cupens 3. runde. Løv-Ham mener Brann får den tøffeste jobben i tredje runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Blir det Brann, vil det ikke være noe kjekt for oss. Da blir vi uglesett i Bergen, sier Svein Øvrebø, sportslig leder i 1. divisjonslaget Løv-Ham.

Uansett hvordan han ser på 3. runde, mener han Brann er den vanskeligste motstanderen Løv-Ham kunne fått.

-  Slår vi ut Brann, taper vi bergensernes hjerter. Ryker vi, er cupdrømmen over. Samme hvordan det går, er vi tapere, sier Svein Øvrebø i Løv-Ham.

14 kamper i kveld

14 av 3. rundekampene spilles i kveld, alle klokka 18. Løv-Ham- Brann har samme kampstart i morgen, mens runden avsluttes med Vard- Viking onsdag 22. juni.

De tre første cuprundene settes opp av Norges Fotballforbund (NFF). Først i 4. runde er det trekning. Selv om mange av 3. rundekampene kan se ut som «rått parti», har det ennå ikke skjedd at samtlige topplag har gått til 4. runde.

Massakre

I fjor var det massakre av tippeligalagene i 3. runde. Hele seks av dem røk ut: Vålerenga (mot Bærum), Viking (mot Bryne), Molde (mot Vard Haugesund), Odd Grenland (mot Haugesund), Fredrikstad (mot Moss) og Sogndal (mot Mandalskameratene).

Kjell Roar Kaasa (39) er én av suksessårsakene til at Oslo Øst topper sin 2. divisjonsavdeling. I kveld er en av gamleklubbene hans, Vålerenga, motstander på Ullevaal.

-  Styrken til Oslo Øst er at alle leverer, og at vi er utrolig bra på dødballer. Jeg kom til klubben fra oldboysfotball i Skeid i fjor, og har fem mål på fem kamper så langt i år, sier Kaasa til Dagbladet.

Besiktas og

Fra de tre åra sine i Vålerenga (1997, 98 og 99) husker han spesielt cupfinalen mot Strømsgodset som Vålerenga vant 4- 2, da han avgjorde kvartfinaleplassen i cupvinnercupen mot Besiktas og Brakkebandet.

Brakkebandet

-  Fra førstelaget den gang er det bare Tom Henning Hovi som er tilbake. Jeg har også spilt på lag med Steffen Iversen i Rosenborg og Kjetil Wæhler og Ronny Johnsen i Lyn, sier en bihuleplaget Kjell Roar Kaasa.

 Av de ti tippeligalagene som er på Langoddsen, tror Norsk Tipping at skaderammede Ham-Kam får det vanskeligst. I bortekampen mot Sogndal står Ståle Solbakkens menn i 1,95 i odds.

Bodø/Glimt, Lillestrøm, Molde og Start er de fire superfavorittene. Alle står i 1,10.

NY CUPJUBEL? Brann gikk helt til topps i cupen da klubben banket Lyn på Ullevaal i fjor. I morgen kveld kan naboen gi bergenserne trøbbel i 3. runde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!