Ugunstig resultat, synes Semb

Før kampen mellom Romania og Danmark sa Nils Johan Semb at resultatet ikke betydde så mye for Norge. Men han har endret mening.

- Det var ugunstig for oss at det ble en så stor seier, sier han etter danskenes 5-2-triumf i Bucuresti.

- På forhånd var det lite sannsynlig at det skulle gå slik. Jeg regnet med uavgjort eller en knepen seier til ett av lagene. Det så også slik ut veldig lenge, men så gikk alt galt for Romania mot slutten.

- Nå har danskene en fordel, og det viser seg igjen at vi må stole på egne ferdigheter og gjøre det selv. Litt hjelp på veien ville tas imot med takk, men så langt har vi ikke fått det, sier Semb.

Danmarks seier betyr at Norge kan bli nødt til å vinne i Parken i juni og avgi maksimalt to poeng til sammen i de fire øvrige kampene for å vinne gruppa. Det er betingelsene dersom danskene vinner alle sine kamper mot øvrige lag.

Samtidig betyr resultatet i Bucuresti at veien til en eventuell 2. plass som gir omspill mot en annen gruppetoer er blitt kortere. Vinner Norge mot Luxembourg onsdag, kan laget faktisk tape mot Danmark og spille uavgjort mot Romania i juni, og fortsatt ligge an til 2. plass.

Men det har ikke Semb og hans spillere lyst til å nøye seg med. Det er gruppeseieren som gjelder, og i den dysten skaffet danskene seg et lite overtak som de sannsynligvis beholder fram til pinseaften når Norge gjester Parken.

(NTB)