Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hopp:

Uheldig Tande fikk den sure 4. plassen

Dårlige forhold.

FIRE: Daniel-André Tande hoppet seg opp fra 8.- til 4.-plass i finaleomgangen i verdenscupen i Wisla. Han var uheldig med forholdene i begge omgangene.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix</div>
FIRE: Daniel-André Tande hoppet seg opp fra 8.- til 4.-plass i finaleomgangen i verdenscupen i Wisla. Han var uheldig med forholdene i begge omgangene.
 Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Vis mer

Daniel-André Tande hoppet seg opp fra 8.- til 4.-plass i finaleomgangen i verdenscupen i Wisla. Han var uheldig med forholdene i begge omgangene.

Seieren gikk til hjemmefavoritten Kamil Stoch. Han utklasset konkurrentene med 124 meter i finaleomgangen og imponerte under ikke helt gode forhold for ham heller. Han ble stående med 268 poeng og var 16,3 poeng foran østerrikeren Stefan Kraft.

Tyskeren Andreas Wellinger klarte tredjeplassen med 249,1 poeng. Han var 1,2 poeng foran Tande, som ikke fikk gode forhold i noen av omgangene.

Likevel hoppet det norske håpet veldig godt i annen omgang. Han fikk 122,5 meter, selv om han var en av dem med de aller tyngste forholdene.

Anders Fannemel ble nest best av de norske på 18.-plass. Robert Johansson og Andreas Stjernen mislyktes begge i finaleomgangen lørdag kveld. Duoen endte på 22.- og 23.-plass.

Ingen av de andre norske hopperne klarte å kvalifisere seg til finaleomgangen. Det er nytt renn i Wisla søndag.

I den totale verdenscupen gikk Stoch opp i ledelsen foran Domen Prevc og Daniel-André Tande.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media