Uheldige Donald traff kvinne i hodet

Fikk signert golfhanske som plaster på såret.

KOM SEG TIL HEKTENE: Den kvinnelige funksjonæren som ble truffet av Luke Donalds feilslag kom seg etter hvert til hektene, og fikk en signert golfhanske som plaster på såret. Foto: Drew Hallowell / Getty Images / AFP / NTB scanpix
KOM SEG TIL HEKTENE: Den kvinnelige funksjonæren som ble truffet av Luke Donalds feilslag kom seg etter hvert til hektene, og fikk en signert golfhanske som plaster på såret. Foto: Drew Hallowell / Getty Images / AFP / NTB scanpixVis mer

Briten Luke Donald (35) traff søndag en funksjonær med sitt utslag på det tredje hullet i US Open-turneringen. Kvinnen kom seg etter hvert på beina.

Luke Donald er med å kriger om seieren i US Open. På det tredje hullet søndag valgte han å slå en drive på det over 220 meter lange hullet. Ballen fikk en voldsom skru til venstre og bommet totalt på greenen. En kvinnelig funksjonær, som fulgte med på turneringen fra det hun trodde var sikkert område, ble truffet av ballen.

Kvinnen gikk umiddelbart i bakken, men kom seg senere til hektene igjen. Da fikk hun en signert golfhanske som et plaster på såret av Donald.

- Jeg blir helt dårlig av å se på dette, uttalte Viasat-kommentator Per Haugsrud, ifølge VG.

Donald gjorde boogie på tredjehullet og tapte litt til teten. Amerikanske Phil Mickelson, som har endt som nummer to i US Open fem ganger, ledet før siste runde søndag.

(NTB)