<strong>SETTER STUIDENE PÅ VENT:</strong> Astrid Uhrenholdt Jacobsen gjør endringer i treningsopplegget, og setter medisinstudiene på vent. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
SETTER STUIDENE PÅ VENT: Astrid Uhrenholdt Jacobsen gjør endringer i treningsopplegget, og setter medisinstudiene på vent. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer

Uhrenholdt Jacobsen setter medisinstudiene på vent

Grunnet endringer i treningsopplegget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gjør endringer i treningsopplegget. Derfor legger 29-åringen medisinstudiene på vent, melder NRK.

Heretter skal Jacobsen trene knallhardt en uke, roligere den neste, før det igjen blir en knalltøff uke fulgt av en rolig.

– 30 timer på en uke helt alene tror jeg kan bli en skikkelig prøvelse, sier langrennsjenta til NRK.

– Endringene gjør at ukene mine blir veldig forskjellige. De hardeste treningsukene mine er ikke forenlige med å klare og følge opp et studium som medisin, som krever mye oppmøte. Derfor har jeg valgt å sette studiene på vent dette året, selv om jeg helst skulle ha studert, sier langrennsjenta.

Allergiplager gjør at hun sliter på sommertid.

– Det er som å trene med håndbrekket på hele sommeren, beskriver Heming-løperen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer