Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Uintelligent

Arne Sandstø skjeller ut Armin Sistek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går tapte Odd Greland 2-1 for Fredrikstad. Men kun to uker før seriestart i Tippeligaen var det ikke tapet som sto i fokus i Odd-leiren. Armin Sistek (22), derimot, er heit.

Sistek ble slått ned under et treningsopphold på Kypros etter å ha vært på byen. Men den talentfulle spilleren mener seg nå så dårlig behandlet av Odd i forbindelse med episoden at han ønsker å forlate klubben.

Men nå svarer Odd-trener Arne Sandstø på spillerens utspill.

- Vi brukte fire spillermøter på å snakke ut om hendlesen. Der fikk Armin god mulighet til å forklare seg. I tillegg hadde han flere samtaler med oss trenere og kaptein Erik Holtan. Hva vi skulle gjort annerledes, det vet ikke jeg, sier Sandstø til Varden.

Sistek fikk også god legeoppfølging etter hendelsen på Kypros, mener Sandstø, som nå spekulerer i at 22-åringen bruker saken som en brekkstang for å forlate klubben.

- Dette er en uintelligent måte å gjøre det på. Han burde tenke på sin videre fotballkarriere. Det er ikke Odd Grenland som har slått ham, men akkurat nå slår han seg selv, sier Sandstø.

Sistek sa i går til Tønsberg Blad at han definitivt er ferdig med Odd, og i stedet ønsker å spille for FK Tønsberg i 1. divisjon.

- Nå anser jeg meg ferdig med Odd og vil spille for FK Tønsberg. Hvis jeg ikke blir fristilt, sjukemelder jeg meg, sier Sistek til avisa.

KRITISERES: Armin Sistek blir stemplet som uintelligent av Odd-trener Arne Sandstø.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!