SCORET IGJEN: Ujah står nå med fem scoringer på de fem siste kampene. Her jubler han for utlikningen til 2-2. Foto: Scanpix
SCORET IGJEN: Ujah står nå med fem scoringer på de fem siste kampene. Her jubler han for utlikningen til 2-2. Foto: ScanpixVis mer

Ujah hele natta

Lillestrøm klarer fortsatt ikke å vinne, men Ujah fortsetter å levere scoringer på bestilling.

|||  (Dagbladet): Lillestrøm hadde ikke vunnet siden 3-1 over Strømsgodset 9. mai før dagens kamp mot Kongsvinger.

Seier ble det heller ikke mot Kongsvinger på Åråsen i dag. Etter en begredelig førsteomgang, løftet KIL seg i andre og gikk opp til 2-0 etter scoringer av Adem Güven og Olav Tuelo Johannesen.

Det siste kom etter en herlig kontring, der Adem Güven spilte fram Tuelo Johannesen, som avsluttet kaldt i hjørnet.

LSK-comeback LSK reduserte ikke lenge etterpå ved Sigurdarson, og fem minutter før full tid kom utlikningen.

Ved helten Anthony Ujah.

Før dagens kamp sto spissen med fire mål på de siste fire kampene. Nå står han med fem mål på de siste fem.

Sigurdarson nikket ballen ned til Ujah på fem meter. Der sto goalgetteren klar og banket ballen i mål.

Ujah er nok den største LSK-helten på «Martin's Pub» i Lillestrøm i natt.

- Vi skaper klart flest sjanser, men slipper inn to mål på tre sjanser. Med det forsvarsspillet bli det vanskelig å vinne fotballkamper, sier LSK-trener Henning Berg til NRK etter kampen.

Overtidsdrama Det ble høydramatisk på overtid, da Essediri skulle slå et kort frispark til sin egen keeper Magnusson. LSK-keeperen misforsto og skjønte ikke at frisparket var tatt, det gjorde imidlertid Risholt som våkent plukket opp ballen og fosset mot mål.

Magnusson hadde ikke noe valg og måtte felle Risholt som var på vei mot åpent mål. Rødt kort og Sigurdarson ble plassert i mål på det påfølgende frisparket.

STYGT: Carl-Erik Torp ligger nede etter Espen Søgårds albue. Episoden kan få etterspill da dommer Tom Henning Øvrebø ikke så episioden. Foto: Scanpix
STYGT: Carl-Erik Torp ligger nede etter Espen Søgårds albue. Episoden kan få etterspill da dommer Tom Henning Øvrebø ikke så episioden. Foto: Scanpix Vis mer

Heldigvis for LSK ble det ikke farlig.

Stygg albue I førsteomgang var det flere kontroversielle episoder. Blant annet ga Espen Søgård Carl-Erik Torp en albue. Den tidligere KIL-kapteinen blødde kraftig fra hodet og spilte resten av kampen med bandasje rundt hodet.

Dommer Tom Henning Øvrebø sto kun et par meter fra episoden, men fikk den ikke med seg.

Lillestrøm mente seg også snytt for straffe, da Frode Kippe nikket ballen i hånda på en KIL-spiller i feltet.

Hjemmelaget skapte sine største sjanser i de to første minuttene av kampen, da produserte de tre store sjanser, men en strålende Thomas Myhre hindret baklengsmål.

Kongsvinger fikk dermed med seg et utrolig viktige poeng i kampen for å overleve i Tippeligaen. De ligger nå tre poeng bak Hønefoss på kvalikplass, som riktignok har en kamp mindre spilt.

I neste serieomgang møter de to lagene hverandre, dessverre for Kongsvinger må Carl-Erik Torp stå over med karantene etter gult kort i dagens seier.