Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ujah kan bli Brøndbys dyreste spiller noensinne

LSK-spissen nærmer seg Danmark.

POPPIS: Anthony Ujah har vært en hit i Lillestrøm denne sesongen, men nå kan han glippe for Kanarifansen på Romerike.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
POPPIS: Anthony Ujah har vært en hit i Lillestrøm denne sesongen, men nå kan han glippe for Kanarifansen på Romerike. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): For en uke siden ble det kjent at Lillestrøm og Brøndby forhandler om en avtale som vil gjøre spisskomet Anthony Ujah til dansk superligaspiller.

Nå nærmer klubbene seg enighet, ifølge danske Ekstra Bladet fordi Brøndby er villige til å gjøre Ujah til klubbens dyreste spiller noensinne.

Flere interessenter
17,5 millioner norske kroner skal danskene være villige til å betale for en fireårsavtale med Tippeligaens toppscorer, etter at klubber som Bordeaux, Metz, Monaco, Lille, Hoffenheim, PSV, Club Brügge og Anderlecht ifølge avisa har forhørt seg med Lillestrøm.

- Vi vet omtrent hva de forskjellige mener, og andre vet hva vi mener prisen bør være, sier LSK-direktør Per Mathisen.

- Jeg vil ikke komme nærmere inn på prisen, men det skal være en god sum før det er interessant. Det er klart det er mange, som har fått øynene opp for ham. Det er interesse fra flere forskjellige steder, så det er ikke er usannsynlig at han forsvinner, for å si det sånn, sier Mathisen.

Brøndbys hittil dyreste spillere har vært Morten «Duncan» Rasmussen, Samuel Holmén og Magnus Svensson, som skal ha kostet rundt 12 millioner kroner.

Vil prøve seg
Brøndbys sportssjef Ole Bjur har vært i Norge for å forhandle også denne uka, og har økt budet flere ganger for å matche Lillestrøms ønskesum på rundt 20 millioner kroner.

Anthony Ujah selv er lysten på å prøve seg i Danmark.

- Vi er villig til å høre hva de har å si. Hva de har å komme med, planer for fremtiden. Det er alltid interessert å høre hva andre klubber har å tilby, sa agent Atta Aneke til Dagbladet sist uke.

- Det viktigste for Anthony er å få spille jevnlig. Han vil selvfølgelig spille på høyest mulig nivå, men han må få spille for å ta et steg videre. Det er bare hans andre sesong i Europa, sa agenten.

Ujah har scoret ni mål på ni kamper i Tippeligaen i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media