Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ujevn åpning av Tutta i Florida

Suzann Pettersen fikk en litt vond start på sesongen. Spillet hennes var svært ujevnt med ett slag over par på åpningsrunden i Ocala onsdag.

UJEVN START: Suzann Pettersen fikk ingen perfekt start på sesongen. Her fra en turnering i St. Leon-Rot i Tyskland i fjor høst. Foto: UWE ANSPACH/dpa
UJEVN START: Suzann Pettersen fikk ingen perfekt start på sesongen. Her fra en turnering i St. Leon-Rot i Tyskland i fjor høst. Foto: UWE ANSPACH/dpa Vis mer

Etter at de ni første hullene var unnagjort lå hun ett slag over par etter bogey på hull 2, 6 og 8, mens det ble birdie på hull 4 og 9.

På vei inn til klubbhuset gikk hun på en ny bogey på det tiende hullet. En birdie på det tolvte ble etterfulgt av en ny birdie på det 14. hullet. Da var hun likt på scoren med fire hull igjen å spille.

Hun måtte derimot tåle en bogey på det 15.-hullet slik at hun endte ett slag over par og på en delt 59.-plass. Det er omtrent der også cuten vil gå etter torsdagens runde.

Jang Ha-na fra Sør-Korea leder med sju slag under par. Hun er hele tre slag foran seks andre spillere. Turneringen avsluttes lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram