Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Impossible Games

Ukjent drama: - Helt jævlig

Kan ha satt verdensrekord med knekt tå.

MULIG SKADE: Karsten Warholm satte ny uoffisiell verdensrekord på 300 meter hekk på Bislett i kveld, men tåa var ikke helt god etter løpet. Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

Karsten Warholm satte i kveld verdensrekord på 300 meter hekk. Til Dagbladet avslører han et ukjent drama, der han kan ha satt rekorden med ei knekt tå.

SKADET: Karsten Warholm var tydelig merket etter rekordløpet. Foto: Bjørn Langsem
SKADET: Karsten Warholm var tydelig merket etter rekordløpet. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Jeg skulle ta et prøveløp før konkurransen og grisekrasjet i den første hekken. Det var helt forferdelig, helt jævlig. Det gjorde meg ekstra nervøs. Jeg trodde jeg hadde knekt tåa, men vi får se når adrenalinet har gått vekk, sier han.

Warholm løp inn til tida 33,79. Den forrige rekorden tilhørte briten Chris Rawlinson og var på 34,48.

KLEM: Line Kloster og Isabelle Pedersen gikk for klem da de passerte målstreken på Bislett, men så kom de på reglene. Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

- Det smakte veldig godt. Også fordi jeg tok den med så mye. Å springe alt jeg hadde - og konkurrere igjen - var en kanon følelse, sier Warholm.

- Det var over forventningene, selv om Leif Olav (Alnes, trener) trodde at jeg kunne gjøre det, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!