Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ukjent spanjol sendte Wozniacki ut av Australian Open

- Uflaks, sier dansken.

UTE: Caroline Wozniacki er ute av Australian Open. Foto: EPA/FRANCK ROBICHON
UTE: Caroline Wozniacki er ute av Australian Open. Foto: EPA/FRANCK ROBICHON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Caroline Wozniacki var skuffet etter at det spanske stortalentet Garbine Muguruza sendte henne ut av Australian Open i tennis lørdag.

Wozniacki åpnet bra og vant det første settet, men så stoppet det opp for henne. Etter 6-4 til den danske spilleren overtok Muguruza føringen i kampen og vant de to neste settene 7-5 og 6-3. Dermed kom ikke den danske yndlingen lenger enn til tredje runde i årets første Grand Slam-turnering.

- Jeg hadde mange sjanser. Det ble seier i første sett. Jeg var foran i det andre også. Jeg hadde absolutt sjanser til å lukke kampen, men klarte ikke det, slo den danske spilleren fast etter exiten.

- Noen ganger skjer det at jeg ikke klarer å utnytte de mulighetene jeg får. Det var det som skjedde i denne kampen. Jeg synes i alle fall ikke at jeg spilte spesielt dårlig, selv om min spanske motstander i perioder spilte veldig god tennis.

- At jeg ble slått ut får jeg sette på kontoen for uflaks, sa Wozniacki som spilte sin svakeste Australian Open siden 2009. I fjor ble hun slått ut i fjerde runde, og i 2012 var hun i kvartfinalen.

I fjor måtte hun også tåle å bli slått ut tidlig både i French Open og i Wimbledon, men selv om det er blitt mange nedturer på henne i det siste, har hun fortsatt troen på at hun kan komme tilbake på topp.

- Jeg har slått mange av de spillerne som er videre i turneringen her i år. Derfor vert jeg at jeg bare må stå på, trene hardt og jobbe med meg selv. Det vil gi resultater, sa dansken etter å ha forlatt Australian Open for denne gang.

Hun sa også at Garbine Muguruza går mot en stor karriere innen tennissporten.

- Hun er veldig god, og har slått veldig mange av de virkelig gode spillerne. Hun er på toppen av en bølge nå, men det er en spiller vi helt sikkert kommer til å få se mye av i framtiden, spådde Wozniacki da hun ble spurt om overkvinnen sin.

Muguruza har gått fram fra 63.- til 38.-plass på verdensrankingen bare siden årsskiftet.

(NTB)

VANT: Overraskelsen Garbine Muguruza. Foto: AP Photo/Eugene Hoshiko
VANT: Overraskelsen Garbine Muguruza. Foto: AP Photo/Eugene Hoshiko Vis mer
Hele Norges coronakart