Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ukjente Tom (17) dukket plutselig opp på England-trening

Aldri spilt A-lagsfotball.

PÅ FELTET: 17-åringen Tom Davies (t.v.) fikk overraskende være med på Englands trening i formiddag. Tenåringen var opprinnelig en del av U17-landslaget - men ble hentet opp for å delta på trening. Bakgrunnen var for å få antallet spillere til å gå opp. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix
PÅ FELTET: 17-åringen Tom Davies (t.v.) fikk overraskende være med på Englands trening i formiddag. Tenåringen var opprinnelig en del av U17-landslaget - men ble hentet opp for å delta på trening. Bakgrunnen var for å få antallet spillere til å gå opp. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et totalt ukjent fjes dukket opp på treninga til Englands stjernegalleri før de avsluttende EM-kvalifiseringskampene mot Estland (fredag) og Litauen (mandag).

Everton-junioren Tom Davies (17) sto nemlig plutselig blant de de mer meritterte landslagsspillerne under økta på St George's Park i  byen Burton-upon-Trent, midt i England.

Ifølge The Guardian var Davies hentet opp fra U17-troppen, som en erstatter for Jonjo Shelvey. Davis fikk være en del av økta for at antallet spillere skulle «gå opp», skriver britisk presse.

Fersk Både Mirror og Daily Mail beskriver 17-åringen som et ubeskrevet blad.

Tenåringen står uten kamper for Everton i Premier League, men Davies har vært en del av U21-laget til blåtrøyene.

Davies signerte sin første profesjonelle kontrakt med klubben i september og har noen få kamper for reservelaget. Nå fikk spilleren derimot trene med stjerner som Raheem Sterling og Harry Kane.

Taklingssterk Evertons egen hjemmeside skriver at Davies ble en del av klubbens akademi som 11-åring. Unggutten er født i Liverpool og klubben beskriver ham slik:

«Han har tøffe taklinger og et godt pasningsreportoar».

Flere av England-stjernene sto over økta onsdag: Wayne Rooney og Danny Ings har begge småskader. Heller enn nevnte Shelvey deltok. Det åpnet for nettopp Davies som trolig fikk et minne for livet.

PS: Treffende nok ble Tom Davies født 30. juni 1998 - samme dato som England ble slått ut Argentina i Frankrike-VM.

HØRER PÅ SJEFEN: Spillerne - deriblant ukjente Tom Davies - hører på landslagssjef Roy Hodgson. Foto: NTB Scanpix
HØRER PÅ SJEFEN: Spillerne - deriblant ukjente Tom Davies - hører på landslagssjef Roy Hodgson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!