Verdens 50 beste talenter i 2007:

Ulike skjebner: 50 spillere som ble spådd å bli superstjerner for ti år siden

Fotballmagasin hadde en liste med 50 fotballspillere i 2007. Ikke alle levde opp til forventningene.

STORTALENTER: Breno (t.h.), Diego Buonanotte og Maroune Fellaini var alle på lista i 2007. Det har ikke gått like bra med alle tre. Foto: NTB Scanpix
STORTALENTER: Breno (t.h.), Diego Buonanotte og Maroune Fellaini var alle på lista i 2007. Det har ikke gått like bra med alle tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det er vanskelig å spå hvilke unge fotballspillere som vil ta verden med storm i framtiden. Det finnes utallige lister hvor journalister verden over forsøker å ta en titt i spåkula, og historien har vist at det er med vekslende hell.

World Soccer er et britisk fotballmagasin som har kommet ut helt siden 1960. De har mange faste kåringer, og forsøkte seg i 2007 på en liste over de 50 mest spennende tenåringene på planeten under 20 år, som alle var spådd å bli «morgendagens superstjerner».

Denne lista har gått viralt den siste måneden. Det står ingenting om at lista er rangert fra 1-50, så vi går ut fra at alle disse 50 spillerne stilte på like vilkår.

Noen av navnene, som Gareth Bale, Sergio Agüero og Alexis Sanchez var spot on, men så har du også flere spillere på lista som du sannsynligvis aldri har hørt om. Breno tente f.eks. på sitt eget hus, mens Diego Buonanotte krasjet en bil som gjorde at tre personer døde.

Så hva skjedde egentlig med alle disse 50 spillerne? Ble det mange «innertiere» for de som satte opp lista? Eller ble det for det meste skivebom?FourFourTwo tok et dypdykk i arkivet for å gi deg svaret. Og dette kom vi fram til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer