Ullevaal-billetter revet bort

De 6.700 billettene til playoff-kampen mellom Norge og Tsjekkia på Ullevaal 12. november forsvant i løpet av en drøy time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Om Norge skal kvalifisere seg til fotball-VM i Tyskland neste år, må verdens tredje beste fotballnasjon Tsjekkia slås sammenlagt i to kamper. Og interessen rundt den første kampen på Ullevaal er meget stor.

Onsdag morgen åpnet billettsalget, og en drøy time senere var alle tilgjengelige billetter bortbestilt.

– Det gikk veldig kjapt. Dette er jo en av de største fotballbegivenhetene i år, så det er ikke rart at etterspørselen er stor. Det hadde vi også forventet på forhånd, sier informasjonssjef Roger Solheim i Norges Fotballforbund til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

De som fortsatt ikke har skaffet seg billetter, har ennå en mulighet.

– Vi legger ut uavhentede billetter. Hvor mange det blir, vet vi ikke, men muligens er det snakk om noen hundre billetter, sier Solheim

Resten av Ullevaal fylles av bortelagets supportere, NFF-medarbeidere og forskjellige samarbeidspartnere samt personer tilknyttet fotballkretser rundt i Norge. Ullevaal tar drøye 24.000 tilskuere.

Det er Billettluka som selger billettene for NFF, og de sier til ANB at onsdagens etterspørsel på langt nær er unik. Blant annet har flere konserter blitt utsolgt på kortere tid.

Billetter til Norges bortekamp mot Tsjekkia 16. november blir lagt ut for salg senere denne uken.

Flere av kampene til lørdagens serieavslutning i eliteserien er også på det nærmeste utsolgt. Det gjelder først og fremst Odd - Vålerenga og Start - Fredrikstad.

Rosenborg kan i tillegg sette ny norsk gjennomsnittrekord om det kommer mer enn 20.500 tilskuere på lørdagens kamp mot Tromsø. I så fall slår RBK sin egen rekord fra i fjor da Lerkendal-snittet endte på 17.395 tilskuere.

(ANB)

I SKUDDET: Sigurd Rushfeldt og de andre landslagsspillerne trekker folk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer