Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevaal nærmer seg utsolgt mot Malta

Over 24 000 billetter solgt.

 BLIR EN FEST:  For Jo Inge Berget og og det norske landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
BLIR EN FEST: For Jo Inge Berget og og det norske landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interessen foran Norges avgjørende EM-kvalifiseringskamper er enorm. Fem dager foran landslagets møte med lilleputten Malta er over 24 000 billetter solgt.

Foran den siste hjemmekampen i kvalifiseringens gruppespill lørdag må man være kjapt ute skal man sikre seg en plass på Ullevaal. Bare rundt 3000 billetter er tilgjengelig mandag ettermiddag.

- Det er fantastisk at vi nesten er utsolgt en snau uke før kamp. Dette sier alt om viktigheten av kampen, samtidig som jeg tror tallet også forteller at folk har kost seg på Ullevaal i år. Jeg tror vi kommer til å bli utsolgt, så den som vil sikre seg billett bør kjøpe nå, sa billettsjef i NFF, Thore Andre Krystad til fotball.no

Mange har ønsket å få en smakebit av det norske landslaget i høst. Oppgjøret mot Kroatia for en måned siden hadde 26.751 tilskuere innenfor portene. Forrige gang Norge møtte Malta på nasjonalarenaen kom 16.364 tilskuere til Ullevaal. Det var tilbake i 2007.

Per-Mathias Høgmos mannskap har alt i egne hender om de den kommende uken skal sikre sluttspillsplass. Med seier mot både Malta og Italia borte vil EM-billetten være i boks.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!