Ullevaal Stadion tror på løsning for Lyn

- Dette ser veldig positivt ut.

FORTSATT 20 000 TOMME SETER? Alt tyder på at det fortsatt blir rikelig med plasser på Lyn-kamp. Laget får trolig fortsette å spille på Ullevaal stadion. 
Foto: Sara Johannessen/Scanpix
FORTSATT 20 000 TOMME SETER? Alt tyder på at det fortsatt blir rikelig med plasser på Lyn-kamp. Laget får trolig fortsette å spille på Ullevaal stadion. Foto: Sara Johannessen/ScanpixVis mer

||| (Dagbladet.no): I går kveld leverte Lyn et forslag til løsning på den økonomiske situasjonen som har gjort at de har stått i fare for ikke å få spille tippeligakamper på Ullevaal stadion.

I dag sier direktøren i AS Ullevaal Stadion, Jack Hemmestad, at tilbakemeldingen fra Lyn ser lovende ut.

- Jeg kan ikke spesifikt gå inn på hva som er levert til oss, men dette ser veldig positivt ut. Vi kommer nok til en enighet som alle kan leve med, sier Hemmestad til ABC Nyheter.


Lyn-direktør Erik Langerud sier til Dagbladet at han ikke vil gå i detaljer rundt det forslaget klubben har overlevert AS Ullevaal Stadion.

- Vi skal ha en dialog med dem direkte utover dagen. Jeg vil også diskutere dette direkte med NFF, og ikke via Dagbladet, sier Langerud.

OPTIMIST: - Jeg er alltid optimist, sier Lyn-direktør Erik Langerud. I dag får han og klubben endelig svar på om de får bli på Ullevaal.
Foto: Morten Holm/Scanpix
OPTIMIST: - Jeg er alltid optimist, sier Lyn-direktør Erik Langerud. I dag får han og klubben endelig svar på om de får bli på Ullevaal. Foto: Morten Holm/Scanpix Vis mer