Ullevaal-storm mot Solskjær. Rasende supportere krever 43-åringen sparket

- Jeg stiller på jobb, kontrer Molde-treneren.

MØTER MOTSTAND: Flere Molde-supportere har vendt seg mot klubblegenden Ole Gunnar Solskjær. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
MØTER MOTSTAND: Flere Molde-supportere har vendt seg mot klubblegenden Ole Gunnar Solskjær. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • VIF - Molde 3-0

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Til tross for et ydmykende 3-0-tap for Vålerenga, sto Molde-trener Ole Gunnar Solskjær rak i ryggen i møte med pressen etter oppgjøret.

Parallelt forlot flere av klubbens supportere nasjonalarenaen i harnisk. I en video publisert av TV 2 krever en rekke av dem at klubben sparker Solskjær. Til Dagbladet svarer Molde-sjefen at han foreløpig ikke har hatt samtaler med ledelsen om sin egen jobb og at han ikke har noen planer om å gi seg.

- Jeg stiller i alle fall på jobb og gjør det jeg kan for å snu denne trenden her. Det er ikke noe problem, sier Solskjær.

Skjønner frustrasjonen

Skulle det vise seg at supporterne får viljen sin, vil det være sensasjonelt med tanke på statusen Solskjær tidligere har opparbeidet seg i klubben. Den levende legenden forstår likevel at det stilles spørsmål ved posisjonen hans.

- Det er alltid situasjoner rundt en trener når man ikke vinner fotballkamper med et godt spillermaterial. Selvfølgelig skjønner jeg jo det, men det spørsmålet kan dere ta med de som har med det å gjøre, forteller Solskjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer