Ullevålseter avanserer

Pål Anders Ullevålseters konkurrenter faller fra, og nordmannen kan avansere til 10. plass i sammendraget. Men kona ble skremt i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ullevålseter passerte som nummer 13 på første mellomtid. En liten stund var det tilløp til panikk på gjesteboka på Ullevålseters hjemmeside, der kona Solveig og hundrevis av fans følger med daglig:

Pål Anders' passeringstid på andre mellomtid dukket nemlig ikke opp da den burde på nettsidene til arrangøren.

Men klokka 14.30 dukket plutselig Ullevålseters tid på andre mellomtid opp: Nordmannen var avansert til 12. plass.

- Det varte heldigvis ikke så lenge. Og det er jeg kjempetakknemlig for. Selv om jeg vet at Pål Anders er kjempefornuftig, får man litt sånne dumme tanker når tidene plutselig ikke dukker opp, sier Solveig Våge Ullevålseter til Dagbladet.no.

Og det ser ut til at løftene fra Pål Anders til fruen på telefonen i går er glemt. Da lovte han nemlig at nå skulle han ta det pent og komme helskinnet fram. Men i dag avanserer han fortsatt på listene, noe som tyder på at det fortsatt går styggfort gjennom ørkenen.

- Det er det samme for meg hvor «gubben» ligger på listene, bare han ligger der, sier Solveig.

Men Pål Anders har tydeligvis ingen planer om å kjøre «safe» foreløpig. Trolig vil han avansere ytterligere eller to i sammendraget i dag. Spanjolen Vincente Escuder, som lå på 11. plass før dagens etappe, har passert langt bak de nærmeste konkurrentene på første mellomtid. Ullevålseter tar også innpå portugiseren Paulo Manuel Marques som ligger kun et par minutter foran i sammendraget.

Dessuten har finnen Kari Tiainen falt av sykkel og brukket venstrearmen og muligens kragebeinet like etter andre mellomtid i dag.

Dermed kan Ullevålseter klatre helt opp på 10. plass etter dagens etappe.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer